Beste leden van ’t Grensgeval, beste Duvel liefhebbers,

We zijn trots, blij en gelukkig! We mogen jullie, ook dit jaar, uitzonderlijk en exclusief iets presenteren ism Duvel Nederland, Grand Cafe Restaurant De Graanbeurs en Drankensuper Kolijn in Terneuzen.

Wij nodigen u allen uit voor de enige en exclusieve pre- launch van het nieuwe Nederlandse Duvel collection/designer glas 2023. Een week voordat het glas ‘op de markt’ zal komen, hebben wij een eerste verkoopmoment. En dit laten wij niet zomaar voorbij gaan. Dit jaar is de eer aan de creatieve illustrator Rick Berkelmans ofwel HEDOF. In rij volgt hij Piet Parra, Morrison Schiffmacher, FAKE en Franky Sticks op. Een eer om dit te mogen doen, en een verrassend kleurrijk en mooi glas!

“Hedof heeft een ontwerp gemaakt waar hij de kunst van het vieren uitlicht. Van de grootste mijlpalen tot de kleine geluksmomentjes, over de hele wereld vieren mensen speciale gelegenheden met elkaar. Wat hebben die momenten gemeen? Even loskomen van de dagelijkse routine en stilstaan bij een moment, vaak gepaard met een toost. Dat verbindt en laten we tot leven komen.”

In week 36 zal het glas verkrijgbaar zijn voor het grote publiek, echter in week 35 – op woensdag 30 augustus – presenteren wij het aan jullie! Dit zal plaatsvinden bij Drankensuper Kolijn, Alvarezlaan 145 in Terneuzen. Een ieder is welkom vanaf 6 uur, wij zorgen voor een frisse Duvel en een stevig ontbijt.

En ja; er zijn een 15 stuks gesigneerde glazen van HEDOF, Tussen 6.00 en 7.00 uur, tussen 7.00 en 8.00 uur en tussen 8.00 en 9.00 uur verloten we telkens een gesigneerd glas onder de ‘vroege vogels’. Vanaf 9 uur stipt gaat de winkel open, en is er de mogelijkheid geschenkverpakkingen aan te kopen met het HEDOF glas zolang de voorraad strekt. Tot 1100 uur maakt bijkomend iedereen kans, door middel van een verloting (lotje trekken) op een gesigneerd HEDOF glas. Let wel; dit is exclusief, eenmalig en uitzonderlijk!

Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen, een frisse Duvel te drinken en proosten op HEDOF!

Categorie: