Lieve Grensgevallers …

Waar moeten we beginnen? Bedankt voor jullie MASSALE opkomst, jullie hebben de avond mee gekleurd op een bijzondere locatie en hebben jullie exemplaar van het eerste officieel Duvel ’t Grensgeval glas te pakken. 10.11.2022 gaat in de geschiedenisboeken van onze club als een mooie avond samen zijn onder Duvelvrienden met een leuk glas, veel heerlijke Duvels (wijntjes, fris, …), een enthousiaste Jan Bosschaert, een leuke DJ, … een leuk feestje en lovende woorden van Duvel Nederland over onze organisatie!

Deze ochtend werden we wakker met zo veel lieve en lovende berichtjes dat het nu wel zeker is: ‘t Grensgeval heeft de beste leden!!!

Deze avond werd alleen maar mogelijk gemaakt door een GOUDEN groep:

  • Team aanmelden/registratie zorgde voor een zo vlot mogelijke afhandeling van alle verplichte nummertjes
  • Team jetonnekes zorgde ervoor dat jullie niet zouden uitdrogen
  • Team bar stond dan weer in voor een excellente bevoorrading
  • Team DJ stond in voor de leuke beats
  • Bestuursleden – ja ook de nieuw verkozenen gisterenavond – smeten zich 1000% voor de club en voor jullie
  • Jan Bosschaert die met de grootste glimlach honderden handtekeningen en foto’s toeliet
  • Grand Café De Graanbeurs, ons clubhuis, voor alle horecavoorzieningen
  • Gastheer en sponsor Drankenhandel Pluym
  • Duvel Nederland voor de steun en samenwerking

Iedereen die spontaan hulp kwam aanbieden en misschien in kleinere mate heeft meegeholpen. Elk steentje hebben we samen verlegd.

You all rock

Publicatie Stad Terneuzen:

𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲𝘂𝗿 𝗗𝘂𝘃𝗲𝗹𝗰𝗹𝘂𝗯 ’𝘁 𝗚𝗿𝗲𝗻𝘀𝗴𝗲𝘃𝗮𝗹

De eerste Nederlandse Duvelclub ‘𝘵 𝘎𝘳𝘦𝘯𝘴𝘨𝘦𝘷𝘢𝘭 had gisteren een primeur: de onthulling van het eigen officiële Duvel glas! Een waar collectorsitem.

In de loods van Drankenhandel Pluym B.V. waren zo’n 150 Duvelfans uit Nederland en België op de feestelijke onthulling afgekomen. Onder het genot van een Duveltje presenteerde Martijn de Groot (voorzitter) samen met Jan Bosschaert (de ontwerper van het logo) het glas. Als kers op de taart konden verzamelaars zelfs een exemplaar laten signeren door de bekende Belgische stripauteur.

’t Grensgeval, opgericht op 13 juli 2021, organiseert diverse verenigingsactiviteiten. De club heeft als thuisbasis Grand Café – restaurant de Graanbeurs Anno 2012 in Terneuzen.

Categorie: